fredag 30 januari 2009

Blogg-grogg!!!


Hittade ett kort på mig själv som 1 åring :)






Kommer att byta blogg-site innom kort.





Kinden är mycke bättre nu. kan öppna och tugga som folk igen. Känns så underbart. Att en sådan liten sak som att öppna munnen kan betya så mycke igentligen. Helt ofatbart vad man tar saker och ting för givet ibland. Längtar tills den 9:e då tanden åker ut.

Va på stads vandring med Jenny & Kevin igår. Va han hade växt. Är så svårt att förstå själv hur fort småttingarna växer i början. man glömer allt så fort:S Gick förbi fönstert med bilder på nyfödda. Såg att ett ex till mig blivit pappa med en av sina klass kamrater från högstadiet. Att han blivit pappa, va rätt kul att se. har alltid sett honom som en pappa. Han har den utstrålningen.
Vi va även uppe på Netto och tittade på öppningen. Men det va så tjockt med folk så vi vände i dörren. Palla att gå i 1 cm utrymme med barnvagn. Väntar ett par dagar tills hysterin har lagt sig. Är sjukt att en ny affär kan dra så mycke folk på en och samma gång.

I dag har det vart promenad och smakisar på dagslistan. Så inge avanserat direkt. Vi ska prova att ge plutten päron-purre i kväll. Det lär han nog tycka om, om inte anant iaf bättre än vällingen:P

Ha en underbar helg!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar